Noul Samsung Galaxy M10 este disponibil la comanda

Samsung-Galaxy-M10-intro.jpg

 

Proaspat lansat, Samsung Galaxy M10 face parte dintr-o noua serie de telefoane de buget si este acum disponibil si in Romania. Noua serie Galaxy M se prezinta bine si cuprinde 3 modele, cel putin deocamdata: M10, M20 si M30, care inca nu este disponibil la noi. M20 a aparut si el recent pe piata - gasiti detalii intr-un articol precedent

Galaxy M10 este cel mai accesibil telefon al seriei si are un look fresh, iar configuratia este decenta. Este un telefon fara pretentii prea mari, desi parca se putea ceva mai bine din partea Samsung. Sunt disponibile doua variante: una cu 2 GB memorie RAM + 16 GB spatiu de stocare, iar cealalta cu 3 GB memorie RAM + 32 GB spatiu de stocare. Oricum, mai mult merita a doua varianta - diferenta de pret nu e mare, sunt cam 80 de lei in plus. 

 Telefon mobil Samsung Galaxy M10, Dual Sim, 32GB.jpg

 

In orice caz, este un telefon ok - are constructie solida, bateria isi face treaba, camera se comporta decent, iar display-ul afiseaza culori placute. In plus, este fluent cand vine vorba de rularea aplicatiilor, iar Samsung Experience 9.5 UI ofera multe optiuni pentru personalizare. Telefonul nu are senzor de amprenta, insa pentru deblocare se poate folosi functia Face Unlock (deblocare cu ajutorul fetei). 

Telefon mobil Samsung Galaxy M10, Dual Sim, 32GB-2.jpg

Samsung Galaxy M10 este disponibil la comanda in oferta celor de la eMAG si evoMAG. Revenim cu informatii despre disponibilitatea din alte magazine. 

 

Comanda Samsung Galaxy M10 de la eMAG

Comanda Samsung Galaxy M10 de la evoMAG

 

 

Mergi mai sus