Samsung continua seria lansarilor de smartphone-uri si a dezvaluit cateva dintre specificatiile noilor modele J3 si J7.

Samsung J3 2018-Samsung J7 2018.jpg

Noile telefoane fac parte din categoria mid-range, iar acestea vor avea un pret accesibil. J-urile sunt foarte populare datorita performantelor bune si bineinteles, a preturilor. Acestea sunt construite special pentru a avea caracteristicile cele mai iubite de majoritatea utilizatorilor: display-uri speciale pentru filme si aplicatii, camere foto/video performante, memorii extensibile pentru mai mult spatiu si baterii cu o durata mare de functionare.

J3 si J7 sunt asemanatoare ca design si dispun de display-uri HD, iar acestea vor fi de tip Super AMOLED, cel mai probabil. J3 are un ecran de 5 inch, iar J7 unul putin mai mare, de 5,5 inch.

Samsung Galaxy J3 2018.JPG

Samsung J3 va avea un procesor Quad Core de 1,4 Ghz si 2 GB memorie RAM, impreuna cu un spatiu de stocare de 16 GB, expandabil pana la 256 GB. Camera principala va avea 8 Megapixeli, iar cea secundara, 5 Megapixeli. 

Samsung Galaxy J3 2018-3.JPG

Pe de cealalta parte, camerele de pe J7 vor fi mult mai performante, acestea urmand sa aiba 13 Megapixeli. Alte detalii despre performanta acestuia nu au fost facute publice inca, dar cu siguranta vor fi unele excelente pentru aceasta serie de smartphone-uri. 

Samsung Galaxy J7 2018.JPG

Samsung Galaxy J7 2018-2.JPG

Noile J3 si J7 vor rula sistemul de operare Android 8.0 Oreo iar lansarea acestora va avea loc in iunie, conform celor de la Samsung. Vom reveni cu update cand vor fi disponibile mai multe informatii.

 

 

 

Mergi mai sus