Samsung Galaxy A80 este unul dintre cele mai noi telefoane de la Samsung care ajunge in Romania

Samsung-Galaxy-A80-header.jpg

 

Construit pentru Era Live, Samsung Galaxy A80 oferă inovații semnificative: prima camera triplă care se rotește și display-ul New Infinity.

Galaxy A80 este creat pentru Era Live – o lume în care nativii digitali surprind orice moment,  împărtășesc apoi cu ceilalți și se conectează instant. Cele mai recente inovații ale camerei, ale designului și performanța lui Galaxy A80 aduc o nouă experiență mobilă care se potrivește nevoilor generației de astăzi: mereu pregătită pentru orice s-ar întâmpla”, a declarat DJ Koh, președinte și CEO al Diviziei IT & Mobile Communications din Samsung Electronics.

 

 Samsung-Galaxy-A80.JPGSamsung-Galaxy-A80-2.JPG

 

Pentru prima oară, Galaxy A80 este echipat cu camera triplă rotativă Samsung, care oferă lentile de înaltă calitate, atât pe față cât și pe spate, astfel incat calitatea fotografiilor și a video-urilor nu va fi compromisă. Camera triplă rotativă vă permite să înregistrați în mod continuu, indiferent dacă filmați cu camera frontală sau cu cea de pe spate, iar in acest fel, toate momentele surprinse vor fi incluse într-un singur video.

 

Samsung-Galaxy-A80-5.JPGSamsung-Galaxy-A80-4.JPG

 

Galaxy A80 vă permite să realizați fotografii clare indiferent de conditiile de iluminare, cu camera principală de 48 Megapixeli. Acum, cu obiectivul Ultra Wide cu un unghi de vizibilitate de 123 de grade, puteți să fotografiați sau să transmiteți live video-uri.

Camera de adâncime 3D de pe Galaxy A80 vă permite să suprindeți subiectul fotografiei în profunzime,  astfel încât puteți crea clipuri cinematografice cu momentele voastre preferate cu ajutorul funcțiilor  precum Live Focus Video. În plus, modul Super Steady Video permite realizarea clipurilor la calitatea cea mai bună, fără a fi tremurate.

Samsung-Galaxy-A80-3.JPG

 

Comanda Samsung Galaxy A80 de la : eMAG.ro / PC Garage.ro  / CEL.ro / ITGalaxy.ro  

 

Mergi mai sus