Huawei P Smart Plus si Honor 8A sunt doua telefoane noi cu preturi bune

Huawei_P_Smart_Plus_Honor_8A.png

 

Huawei P Smart Plus si Honor 8A sunt doua modele recent lansate si abia aparute pe piata din Romania. Primul este o varianta imbunatatita a modelului P Smart 2019, un telefon foarte apreciat si care se vinde foarte bine la noi. Al doilea este un model entry-level de buget, cu un pret mai mic, insa numai bun pentru cei fara pretentii mari. Gasiti cateva informatii despre P Smart in articolul acesta

 

Huawei-P_Smart_Plus-2.jpg

 

Huawei P Smart Plus vine cu urmatoarele imbunatatiri fata de modelul P Smart de anul acesta: display ceva mai mare (6.3 inch fata de 6.21), camera de 16 Megapixeli / camera secundara de 24 Megapixeli si 4 GB memorie RAM (fata de 13 / 8 Megapixeli si 3 GB RAM). In rest, specificatiile sunt aproape aceleasi. Diferentele cele mai evidente sunt, asadar, la camerele foto. 

 

Huawei-P_Smart_Plus.jpg

 

Comanda Huawei P Smart Plus de la eMAG.ro

Comanda Huawei P Smart Plus de la evoMAG.ro

 

Honor 8A se prezinta si el destul de bine: display de 6.1 inch, 3 GB memorie RAM, 32 GB spatiu de stocare, procesor Octa-Core, camera principala 13 Megapixeli / camera frontala 8 Megapixeli, baterie de 3.020 mAh si senzor de amprenta. Acesta are si un pret foarte bun: in jur de 730 de lei (depinde de magazin). Momentan, cele doua telefoane sunt disponibile la magazinele mentionate. Revenim cu update, atunci cand se vor gasi si in oferta altor vanzatori.

 

honor-8a.jpghonor-8a-2.jpg

 

Comanda Huawei Honor 8A de la eMAG.ro

Comanda Huawei Honor 8A de la evoMAG.ro

 

 

Mergi mai sus