Noile telefoane Xiaomi Mi Play si Redmi 7 au aparut in oferta catorva magazine

Mi-Play.png

 

 

Xiaomi Mi Play si Xiaomi Redmi 7 sunt cele mai noi telefoane accesibile aparute pe piata din Romania si sunt disponibile la preturi foarte bune. Amandoua sunt asemanatoare la configuratie si se prezinta bine, cu un design fresh si atractiv. Nici dimensiunile nu difera foarte mult - Redmi 7 are totusi un ecran ceva mai mare.

 

redmi-7-dual-sim-64gb-lte-4g-negru-3gb-ram.jpgredmi-7-dual-sim-64gb-lte-4g-negru-3gb-ram-2.jpg

 

 

Nu sunt diferente foarte mari intre cele doua modele. Redmi 7 este disponibil  in variante cu 3 sau 4 GB memorie RAM si 32 / 64 GB spatiu, in timp ce Mi Play este disponibil intr-o singura varianta: 4 GB memorie RAM si 64 GB spatiu de stocare. Amandoua telefoanele au camera foto principala de 12 Megapixeli si camera frontala de 8 Megapixeli, iar per total ofera performante decente. Vorbim despre doua telefoane de buget, asadar performantele nu sunt iesite din comun. Cert este ca ofera suficient pentru o experienta placuta in activitatile de zi cu zi. 

 

mi-play-dual-sim-64gb-lte-4g-negru-4gb-ram.jpg

 

Noile telefoane Xiaomi Mi Play si Redmi 7 sunt disponibile la preturi cuprinse intre 649 si 855 de lei. Momentan le gasiti in oferta magazinelor mentionate mai jos. Revenim cu update, cand se vor gasi si la alte magazine.

 

Comanda Xiaomi Mi Play de la:  eMAG.ro /Pc Garage.ro / evoMAG.ro / ITGalaxy.ro 

Comanda Xiaomi Redmi 7 de la:  PC Garage.ro / evoMAG.ro / ITGalaxy.ro /eMAG.ro

 

Mergi mai sus