In oferta iHunt a aparut un nou model de buget: iHunt Titan P3000

iHunt-Titan-P3000-header.jpg

 
 
Specializat in materie de telefoane accesibile si nu numai, iHunt a lansat modelul Titan P3000, un telefon modern entry-level cu un pret excelent. Este un model al seriei Titan, iar conform specificatiilor, este bine construit si rezistent, insa nu este un telefon care se incadreaza in categoria 'rugged'.
 
Vorbim deci despre un telefon de buget, care este bine echipat totusi si are un design placut si un display in pas cu tendintele actuale: 5.5 inch, cu sticla de tip 2.5D rezistenta. Un alt avantaj este reprezentat de camera foto duala (13 + 2 Megapixeli) ce foloseste un senzor SONY.
 
 
iHunt Titan P3000 Black.jpg
 
 
iHunt Titan P3000 poseda si o camera frontala de 5 Megapixeli si are 2 GB memorie RAM, alaturi de spatiul de stocare de 16 GB - acesta se poate extinde (maxim 256 GB, cu un card microSD). La bord gasim un procesor Quad-Core ce promite un consum redus de energie, alaturi de bateria cu o capacitate de 2.850 mAh
 
Telefonul ruleaza sistemul de operare Android 8.1 Oreo si este de tip Dual SIM, iar pe partea de conectivitate ofera Wi-Fi, Bluetooth v4.0, microUSB v2.0, GPS si jack 3.5 mm pentru casti. Un neajuns ar fi lipsa de conectivitate 4G. Cu toate acestea, in oferta iHunt sunt disponibile mai multe modele similare ce ofera si 4G.
 
  iHunt Titan P3000 Black-2.jpg
 
 
iHunt Titan P3000 este disponibil in 2 variante de culoare si se poate comanda direct de la iHunt.ro sau prin intermediul magazinelor listate mai jos.
 
•  iHunt.ro   --> Click catre magazin
•  eMAG.ro  --> Click catre magazin
 
•  ITGalaxy.ro  --> Click catre magazin
 
 
 
Mergi mai sus