Samsung tocmai a lansat varianta 'pro' a modelului Galaxy A9, telefon proaspat aparut la sfarsitul anului trecut

Samsung-Galaxy-A9-Pro-intro.png

 

La scurt timp dupa aparitia lui Samsung Galaxy A9 (2018), iata ca producatorul a anuntat deja noul Galaxy A9 Pro. Cu toate ca A9 are un sistem principal foto/video cu 4 camere, modelul A9 Pro dispune de 'doar' 3 camere pe spate. Probabil este un sistem imbunatatit, iar modelul cu 4 camere a fost un model de test.In orice caz, sunt camere bune (rezolutii 24 + 10 + 5 Megapixeli), iar pe fata gasim o camera frontala de 24 Megapixeli.

 

Samsung-Galaxy-A9-Pro.jpg

 

Noul Galaxy A9 vine si cu noul displayInfinity-O, la fel ca in cazul lui Galaxy A8s, un alt model anuntat recent. Display-ul este 'perforat' in partea din stanga sus, pentru a face loc camerei foto frontale. Display-ul va masura 6.4 inch si va avea un aspect 19.5:9. 

Nu au fost dezvaluite toate specificatiile, iar in afara de display si de camere, aflam ca acesta va avea 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare, iar bateria va avea 3.400 mAh. Vom reveni cu detalii, cand acestea vor fi disponibile. Pana atunci, gasiti in oferta magazinelor de pe la noi recent-lansatul A9, un model destul de interesant - detalii in acest articol

 Samsung-Galaxy-A9-Pro-2.jpg

 

Mergi mai sus