Nokia 8.1 este unul dintre cele mai noi telefoane lansate de HMD Global

nokia_8.1.jpg

 

Nokia s-a pus din nou pe treaba si continua seria lansarilor, urmand sa prezinte in curand noul Nokia 9. Pana atunci, pe piata este disponibil un nou model recent - Nokia 8.1. Acesta se incadreaza in categoria mid-range si are un design asemanator cu modelele Nokia 5.1 Plus si Nokia 6.1 Plus. Constructia este realizata din sticla si aluminiu, iar specificatiile sunt foarte bune.

Noul Nokia 8.1 are la bord un display Full HD+ cu tehnologia HDR, procesorul Qualcomm Snapdragon 710 si 4 GB RAM. Capacitatea de stocare este de 64 GB si se poate extinde pana la 400 GB, cu un card microSD.

nokia_8.1_2.JPG

 

Vesti bune si la capitolul foto/video: Camera frontala are 20 de Megapixeli, iar camera de pe spate este duala: 12 + 13 Megapixeli. Acestea sunt dotate cu celebra optica Zeiss, asa cum ne-a obisnuit Nokia, ceea ce inseamna o calitate superioara a pozelor. Pe langa aceasta,camerele dispun si de tehnogia de inteligenta artificiala. 

Autonomia este asigurata de bateria de 3.500 mAh, iar pe partea de software gasim sistemul de operare Android 9 Pie, cu certificare Android One, ceea ce inseamna ca telefonul va primi actualizari timp de 2 ani de si actualizari de securitate lunare, timp de 3 ani. 

Nokia 8.1 este un model bine facut, iar preturile variaza intre 1800 si 2000 de lei, in functie de magazin, iar in continuare gasiti cateva oferte de pret. De asemenea, puteti arunca o privire la un alt model interesant, Nokia 7.1 :) 

 

nokia_8.1_3.JPG

 

•  eMAG -> Click catre magazin

•  CEL.ro -> Click catre magazin

•  evoMAG.ro -> Click catre magazin

•  ITGalaxy.ro -> Click catre magazin

•  ALTEX -> Click catre magazin

•  Vexio.ro -> Click catre magazin

•  ITarena.ro -> Click catre magazin

 

Mergi mai sus