In acest articol va vom arata cum puteti obtine legal o licenta originala (CD KEY) pentru Windows 10 Pro, unul dintre cele mai folosite si apreciate sisteme de operare.

Windows 10 Pro OEM.jpg

 

A avea un sistem de operare cu licenta poate fi costisitor, insa cu siguranta merita investitia. In primul rand, ne asiguram ca avem o copie originala de la producator si ca nu este umblata in ea, cum este cazul celor piratate care circula pe tot internetul. In al doilea rand, ne putem bucura pe deplin de functionalitatea acestuia, fara a avea riscul ca unele programe sau componente sa nu functioneze si suntem siguri ca nu avem de-a face cu virusi sau alte programe rau intentionate. 

 

Site-ul Scdkey.com ne vine in ajutor cu o super oferta la achizitionarea unei licente Windows 10 Pro OEM. Cu doar 14 dolari (55.2958 lei) puteti cumpara o licenta originala, licenta care se poate folosi pe un singur calculator, iar avantajul cel mai mare este ca licenta este permanenta. In plus, prin aplicarea cuponului promotional SKgadget10 pretul devine 12,60 dolari ! (49.7662 lei) 

Oferta este limitata, pretul original fiind de 54,43 dolari (214.9822 lei) si merita vazuta, in conditiile in care la noi in Romania o asemenea licenta costa cam 400-600 lei. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa plasati comanda online. Licenta este livrata electronic, iar pentru acest lucru plata se face prin PayPal sau prin card VISA/Mastercard. 

Pentru a vizita site-ul, urmati acest link si adaugati in cos produsul, dupa care finalizati comanda ca in cazul unei comenzi online obisnuite. 

 

Scdkey.com este un site profesional și 100 % legal cu o experiență de peste 7 ani in domeniu, in care clienții pot achiziționa licente pentru programe si jocuri.

Daca doriti sa descarcati kit-ul de instalare Windows 10 pentru a folosi licenta, accesati acest link.

Mergi mai sus