Orange pune la bataie doua telefoane Huawei P20 !

 Concurs-Orange-Lenovo-TAB-4-Huawei-P20.png

Orange.ro a dat startul unei noi campanii cu premii, iar pentru inscriere este necesar un singur pas simplu: Utilizatorii trebuie doar sa lase adresa de e-mail pe site-ul Orange, cu conditia ca adresa de e-mail sa nu mai fie inscrisa deja la Orange. Pentru a intra in tragerea la sorti, este necesar ca adresa de e-mail să fie confirmata. Astfel, dupa inscrierea adresei de email, participantii vor primi un e-mail de confirmare si va trebui dat click pe link-ul din e-mail pentru a-si asigura un loc in tragerea la sorti.

Persoanele care se inscriu pe site se aboneaza automat la newsletter-ul Orange, adica vor primi automat informari de marketing legate de oferte noi, produse si servicii personalizate. La campanie poate participa orice persoana fizica ce are peste 18 ani si care este de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în conformitate cu prevederile prezentului.

 

Premiile oferite (extras din regulament):


2 premii constând în cate un telefon Huawei P20, în valoare de 499,01 euro (TVA inclus), 1
premiu pentru inscrierile efectuate in perioada [22 februarie – 24 martie, respectiv 1 premiu pentru
cele efectuate in perioada 25 martie– 22 aprilie]

Pentru inscriere si detalii despre tot regulamentul, faceti click aici

Campania "Ești pregătit să câștigi" este organizată online, pe site-ul oficial Orange: https://www.orange.ro/newsletter/

Campania se desfasoara in perioada 21 ianuarie 2019, ora 00:00 – 22 aprilie 2019, ora 23:59, iar castigatorii concursului vor fi anuntati tot pe site-ul Orange. 

Participa si tu la concurs !

 

Mergi mai sus